Polaroid Photo

Klik op de afbeelding
voor onze fotoalbums.

Kies een onderwerp:

Site:
RSS 2 FeedAtom Feed
Bijdragen: 160Pagina`s: 0Reacties: 265Categorieën: 9
Links: 11
 

Nederland Singapore West Australia: Perth

Northern Territory: Darwin

South Australia: Adelaide

Queensland: Cairns

Victoria en
New South Wales:
Melbourn, Sydney

Over deze site

Hallo welkom op onze site.

Op deze site kunnen jullie de belevenissen volgen die Henny, Piet en Marcel meemaken op hun reis door het prachtige Down Under.

Deze site is op gezet in de vorm van een blog waar wij regelmatig bijdragen zullen plaatsen. Als het lukt, zullen we onderweg ook proberen alvast wat foto’s te plaatsen.

Op de bijdragen die wij plaatsen is het mogelijk te reageren. Hiervoor moet je wel een login op deze site hebben deze is te krijgen door je te registreren. Dit kun je doen door in de hoofdpagina op registreren te klikken. Hier zal je gevraagd worden om een gebruikersnaam die je zelf mag bedenken, en een geldig email adres. Als je nu op Registreren klikt krijg je naar het opgegeven email adres een email toegestuurd met je wachtwoord. Mocht dit wachtwoord je niet bevallen dan kun je die zelf wijzigen door in te loggen.

Inloggen doe je door in de linker kolom op inloggen te klikken er verschijnt dan een inlog scherm waar je gebruikersnaam en wachtwoord kunt in tikken. Nadat je ingelogd bent verschijnt er in de linker kolom een link "Websitebeheerder" als je hier op klikt, verschijnt er een scherm waar je enkele gegevens van jezelf kun wijzigen. Hier kun je ook een nieuw zelf gekozen wachtwoord opgeven.

Het opgegeven email adres wordt niet geplaatst op deze site !!!!!

 

Ook is er een fotoalbum die bij deze site hoort. In het fotoalbum zullen we onder weg proberen foto’s te plaatsten. Hoe vaak we dat zullen doen weten we nog niet. Om foto’s te kunnen plaatsen moeten toegang hebben tot het internet en we weten nog niet af dat overal en altijd gaat lukken.

Het foto album zal opgedeeld zijn in mappen. Elke map zal een naam/titel krijgen van de plek waar de foto’s zijn gemaakt.

Ons fotoalbum is te vinden door linksboven in de hoek op de foto klikken. Of ga naar //dinkum.schwirtz.eu/

 

 

Henny, Piet en Marcel

 

 

 

 

 

Comments Off on Over deze site

Reageren is niet mogelijk.