Polaroid Photo

Klik op de afbeelding
voor onze fotoalbums.

Kies een onderwerp:

Site:
RSS 2 FeedAtom Feed
Reacties:
Comments RSS Feed
Bijdragen: 160Pagina`s: 0Reacties: 265Categorieën: 9
Links: 11
 

Nederland Singapore West Australia: Perth

Northern Territory: Darwin

South Australia: Adelaide

Queensland: Cairns

Victoria en
New South Wales:
Melbourn, Sydney

Fri
26
Nov '10

Melbourne 2

Melbourne, een erg grote en heel drukke stad. We hebben vanmorgen een kaartje uit de automaat gehaald voor de trein. Met ouderenkorting mag je voor nog geen 4 dollar de hele dag heen en weer reizen zo veel je wilt.

We zijn dus naar Melbourne centraal gereden en dat is een overdekt winkelcentrum van 5 etages hoog, en 600 meter lang met aan beide kanten shops. We hebben een etage bekeken en zijn er toen uit gegaan naar het centrum.

Daar waren we dus en het is er druk, heel druk. Erg veel winkels en ook kerst etalages natuurlijk. Meyer is een hele grote winkel zoals V&D en die maken prachtige kerst etalages. 6 of 7 op een rij die een compleet sprookje uitbeelden. Er zijn banden neergezet voor de enorme rij smachtende kinderen. Piet weet dat ook nog van vroeger in Rotterdam, daar was dat ook altijd erg mooi. Zelfs de Kerstman kwam op een gegeven moment in een koets langsrijden.

Veel Libanese, Indische, Chinese en wat nog meer andere winkels, eet tentjes en drank tenten gezien en bekeken. Na de middag een enorme hoosbui maar we liepen toevallig droog dus dat ging wel goed. We zijn nog even verder gelopen maar het werd zo zwart dat we om een uur of twee maar weer terug gegaan zijn.

En het gaf de hele middag ook behoorlijke buien, morgen komt er zelfs nog meer water beloofde de tv in het hotel waar we aten ons.

We hebben daar voor 10 dollar fish and chips gegeten. Met salade en alles er bij.

Morgen gaan we weer naar de stad om nog een andere kant van de city te bekijken en als het lukt een rit met een tram rond het centrum te maken.

Reactie? Klik hier »

Reageren?

U moet inloggen om te kunnen reageren.