Polaroid Photo

Klik op de afbeelding
voor onze fotoalbums.

Kies een onderwerp:

Site:
RSS 2 FeedAtom Feed
Reacties:
Comments RSS Feed
Bijdragen: 160Pagina`s: 0Reacties: 265Categorieën: 9
Links: 11
 

Nederland Singapore West Australia: Perth

Northern Territory: Darwin

South Australia: Adelaide

Queensland: Cairns

Victoria en
New South Wales:
Melbourn, Sydney

Tue
23
Nov '10

Lavers Hill 2

We hadden het weer voor elkaar vandaag, trappetjes lopen. We zijn naar de treetop walk geweest en daarna naar de Triplet Falls. De boomtop wandeling was erg mooi, eerst een heel stuk door het regenwoud en daarna tussen de boomtoppen door. En middenin nog een toren op klimmen die nog hoger was. Henny is er ook op geklommen en dat was een hele overwinning. Erg mooi om te doen.

En toen weer terug via hetzelfde oerwoud naar het Visitors Centre. En daar is wel iets te eten meestal. Tosti ham, kaas en tomaat. Is altijd goed met een kop koffie erbij. Long Black, one with side milk. En dan kijken ze je scheef aan of je wel goed bij je hoofd bent. Ze willen me dan een Flat White geven maar daar zit zo veel melk in, niet lekker. Al met al weer een paar honderd treden.

Daarna doorgereden naar de Triplet Falls. Ook een mooie wandeling met weer enige honderden treden. We kunnen nu traplopen dat wil je niet weten. Maar wel mooi. Nog geluk dat het droog was want er valt hier meer dan 1500 mm. regen per jaar. Maar goed, erg leuk om te zien en mee te maken.

Bij de Treetop was nog een wandeling terug in de tijd en daar komen toch enorme vogels over je heen, je schrikt je lam. Maar erg leuk gemaakt.

Verder nog een leuke gele worm op de plaat gezet, geen idee werk merk en type. De vogeltjes lukte niet zo goed, erg klein, erg schuw en erg donker in het grote bos.

Op de terugweg in een grote schuur zonder ramen nog een brood gekocht dat daar tussen de oude zagen en bankstellen lag. Er stonden ook nog zoutjes en cornflakes en dat was het wel. O ja, natuurlijk nog een museum met oude rommel. En we moesten wat pinnen maar tegenover ons motel zit een info centrum met een ATM. Duurt een volle twee minuten voordat hij begint te betalen maar het werkt we!

Nu zitten we met een biertje en een hapje te genieten van het uitzicht over het dal en de oceaan. En natuurlijk met de buren te kletsen, wijntje erbij en zo.

Reactie? Klik hier »

Reageren?

U moet inloggen om te kunnen reageren.