Polaroid Photo

Klik op de afbeelding
voor onze fotoalbums.

Kies een onderwerp:

Site:
RSS 2 FeedAtom Feed
Reacties:
Comments RSS Feed
Bijdragen: 160Pagina`s: 0Reacties: 265Categorieën: 9
Links: 11
 

Nederland Singapore West Australia: Perth

Northern Territory: Darwin

South Australia: Adelaide

Queensland: Cairns

Victoria en
New South Wales:
Melbourn, Sydney

Tue
23
Nov '10

Lavers Hill 1

Zondag 21 november 2010. Morgen beginnen we aan de laatste week van onze reis door Down-Under. Dus we kunnen nog genoeg bekijken. Gisteren hebben we ook nog wel een paar erg rare dieren gezien.

Vandaag weer een stukje gereden en wel naar Lavers Hill. Inderdaad, daar waren we drie jaar geleden ook en Gerrit of een vriend van hem was er ook nog. Onderweg kwamen we nog langs een paar grote stukken land die nu nog onder water stonden van de overstromingen die hier een tijdje terug waren. En ze hebben hier al zoveel water.

In Lavers Hill hebben we ook nog een kleine wandeling gemaakt in het regenwoud. Toch weer een heel andere omgeving dan de graan en gras velden waar we vandaag doorheen reden.

Opvallend is dat ook bij deze wandeling, die wel drie kilometer van een erg stille weg af ligt, een elektrische barbecue staat die schoon is en ook nog ratis. Ook de toiletten die je hier overal vind zijn meestal behoorlijk schoon.

Morgen zijn we van plan een wandeling te gaan maken langs de boomtoppen in het regenwoud hier. We hebben geen internet dus de hele bubs komt er straks in één keer op.

Reactie? Klik hier »

Reageren?

U moet inloggen om te kunnen reageren.