Polaroid Photo

Klik op de afbeelding
voor onze fotoalbums.

Kies een onderwerp:

Site:
RSS 2 FeedAtom Feed
Reacties:
Comments RSS Feed
Bijdragen: 160Pagina`s: 0Reacties: 265Categorieën: 9
Links: 11
 

Nederland Singapore West Australia: Perth

Northern Territory: Darwin

South Australia: Adelaide

Queensland: Cairns

Victoria en
New South Wales:
Melbourn, Sydney

Tue
30
Nov '10

Jammer, het is op

Nou, maandagmorgen werden we niet te laat wakker en we hebben eerst rustig koffie gedronken en een boterhammetje op bed gegeten. En daarna maar alles inpakken en verdelen want we komen bijna ruimte te kort. De koelbox willen we meenemen maar die is vrij groot en zwaar. Maar we konden het zo verdelen dat Piet 21 kg. en Henny 17 kg. bagage had. Makkelijk als het hotel een weegschaaltje heeft.

Dus de auto ingepakt en via de wasserette naar het vliegveld gereden. Daar staan vier of vijf mensen van Hertz en die nemen de auto in, kijken er even naar en printen een bon uit. De rekening wordt via de creditkaart afgedaan. Het putje in de voorruit hebben ze niet gezien maar dat was toch volledig gedekt.

Toen een paar uur wachten want doelloos rondrijden doe je op de laatste dag ook niet. Maar op een gegeven moment kun je dan toch inchecken en sta je ineens met een koffer van 33 kg. met de vraag van wat daar toch allemaal in zat. Wij keken elkaar aan van hoe dat nou mogelijk? Kapotte weegschaal in het hotel of zo. Maar de man begon hartelijk te lachen en haalde toen zijn hand van de weegschaal af.

En toen nog maar een Subway gekocht op het vliegveld die trouwens net zo duur is als in de stad. En na de nodige wachttijd konden we dan instappen maar niet in de Airbus A 380. Er stond een 747-400 voor ons te wachten. Maar die heeft wel veel meer beenruimte dan de KLM versie.

In Singapore moesten we er uit, even rondlopen naar de instap gate en een uur later weer instappen in hetzelfde toestel. En toen de lange reis naar Londen.

Ach, het viel wel mee. We hebben na het eten een slaappil genomen en hebben een uur of vijf geslapen. En dan wordt het filmpjes kijken en zo tot je in Londen land. En vandaar is het maar een klein hobbeltje naar Amsterdam.

We hebben een fantastische vakantie gehad, het eerste deel met ons drieën en het laatste deel samen. De plaatjes en de verhalen spreken voor zich zelf denken we. Totaal hebben we een behoorlijke afstand gereden in het grote land hier. Met de 4wheel drive 8895 km. en Henny en Piet met de luxe slee 7187 km., dus 16082 km. totaal. De afstand met de benenwagen zit daar niet bij maar dat is al met al ook nog een heel eind. Dit voor de cijferaars onder ons.
Dit is het laatste verhaal van onze reis 2010.

Iedereen erg bedankt voor het veelvuldig bekijken van onze blog en ook voor de leuke reacties die we mochten ontvangen.

Dus iedereen hartelijk bedankt van Henny, Piet en Marcel.

2 Reactie`s »

2 Reacties op “Jammer, het is op”

 1. pa ma schwirtz zegt:

  Wanneer gaan jullie weer,ha ha ha

 2. Henk en Corry zegt:

  Hey luitjes,

  Weer goed geland op nederlandse bodem, zagen wij.
  Wat een super ontvangst met spandoek en al.
  En een fiks aantal dierbaren die jullie gelijk in de armen konden sluiten.
  Mooie afsluiting van een geweldige vakantie!!

  Henk en Corry.

Reageren?

U moet inloggen om te kunnen reageren.