Polaroid Photo

Klik op de afbeelding
voor onze fotoalbums.

Kies een onderwerp:

Site:
RSS 2 FeedAtom Feed
Reacties:
Comments RSS Feed
Bijdragen: 160Pagina`s: 0Reacties: 265Categorieën: 9
Links: 11
 

Nederland Singapore West Australia: Perth

Northern Territory: Darwin

South Australia: Adelaide

Queensland: Cairns

Victoria en
New South Wales:
Melbourn, Sydney

Wed
24
Nov '10

Aireys Inlet 2

woensdag 24-11-2010. Vandaag zijn we nog een paar watervalletjes gaan bekijken en een wandeling maken.

We zijn eerst naar Lorne gereden om te vragen waar de toegangsweg naar de watervallen is. Die was nogal verstopt maar we hebben hem gevonden. Weer eens 370 treden omlaag naar de voet van de waterstraal, beetje rondkijken en dan weer omhoog. Het was de eerste keer dat er een waarschuwing stond dat de weg terug best wel zwaar zou zijn. Maar het wal wel weer de moeite waard om te doen.

De wandeling hebben we niet gedaan, 5 km. heen en dan weer terug met dit weer is geen doen. Erg bewolkt en het zou gaan regenen maar wel warm. Maar we hebben Lorne bekeken, beetje gewinkeld en wat gegeten en toen zijn we zachtjesaan weer terug gegaan naar ons motel.

Het is hier erg mooi groen met veel lage struikjes en zo. Raar om te zien dat over een maand alle lage groen weer weg is, het wordt afgebrand zoals vroeger bij ons met de hei. Binnen enkele weken is het dan weer groen maar het is een goede manier van onderhoud. De aboriginals doen het al duizenden jaren zo, ook om te jagen op de dieren die vluchten voor het vuur.

Beetje rustig aan gedaan, plaatjes overgezet, backup gemaakt en dergelijke. Net voor we zouden gaan eten begon het te regenen maar niet hard. We zijn naar de overkant gelopen en hebben daar lekker zitten eten.

Morgen gaan we naar Melbourne, het is onzin om nog een nacht ergens anders te slapen. We zullen wel zien hoe het gaat in de grote stad. Zo meteen eens zoeken op internet of we een motel kunnen vinden. Als het tenminste werkt want nu kunnen we ook niet meer inloggen. We zien wel.

Reactie? Klik hier »

Reageren?

U moet inloggen om te kunnen reageren.